Blog
Renovatie achtertuin, Krommenie

Renovatie achtertuin, Krommenie

Achtertuin

Deze bewoners wilde graag de tuin renoveren en een nieuwe uitstraling geven, maar wilde toch een groot deel van de aanwezige materialen hergebruiken.

In het voorstel hebben we besproken om een gedeelte van de aanwezige betonklinkers te bewaren en deze te gebruiken voor de looppaden. Door deze betonklinkers te draaien zijn deze weer op de oorspronkelijke kleur. In combinatie met een nieuwe terrastegel, de Gardenlux Privalux Liwonde Zwart in het formaat 60×60 centimeter.

Tegen de betonnen muur die als tuinafscheiding fungeert, hebben wij een verhoogde plantenbak gemaakt van Rockline Walling Antraciet muurelementen. Deze elementen creëren een vriendelijke uitstraling, helemaal in combinatie met het nieuwe gazon.

Door de gedane wijzigingen hebben de bewoners een geheel nieuwe tuin die toch bestaat uit een groot deel hergebruikte materialen. Het is mooi om te zien dat het herindelen en combineren van nieuwe materialen zo resultaat kan genereren.

 

Tags:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Written by Jansen Hoveniers