Groencentrum

Groencentrum

Openingstijden

Het groencentrum is gelegen op het terrein van Jansen Hoveniers in Markenbinnen. De nadruk van ons groencentrum (ruim 1.000m2) ligt op het groene gebeuren in de tuin. Alle mogelijke tuinplanten, bomen, coniferen, sierheesters, vaste planten en éénjarigen kunt u bij ons groencentrum vinden en zijn speciaal voor uw geselecteerd en uitgezocht om de beste kwaliteit te kunnen leveren. Het accent ligt op een zeer breed assortiment met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Wij staan ook altijd klaar om te helpen met de indeling van de tuin. Of dit nu de gehele tuin is, maar ook voor een beplantingsplan.

Mochten wij een boom, heester of vaste plant niet op voorraad hebben dan kunnen wij deze voor u bestellen. Tevens kunnen wij specifieke beplantingssoorten leveren die niet gangbaar zijn, of in grotere maten.

Wij hebben altijd een hoek ingericht waar u de beplanting kan vinden die bij het seizoen past.

Op ons groencentrum vindt u onder andere potterie, bestrijdingsmiddelen en meststoffen. Heeft u gazon last van mos of onkruid dan hebben wij de juiste meststoffen om dit te verhelpen.Ook als uw terras groene aanslag heeft, hebben wij daar de juiste middelen voor. Deze bestrijdingsmiddelen zijn veilig voor de beplanting. Tevens kunt u terecht voor zakgoed van zand, grond, grind, schelpen, boomschors of houtsnippers, wat wij eventueel ook thuis kunnen bezorgen. Vraag hiervoor naar de voorwaarden.

Openingstijden Groencentrum :

  • Maandag 8:00 – 17:30 uur
  • Dinsdag 8:00 – 17:30 uur
  • Woensdag 8:00 – 17:30 uur
  • Donderdag 8:00 – 17:30 uur
  • Vrijdag 8:00 – 17:30 uur
  • Zaterdag 8:00 – 17:30 uur
  • Zondag Gesloten

Wij hebben geen koopavonden. Op feestdagen hanteren wij gewijzigde openingstijden, bekijk deze hier.