Locatie

Locatie & Route

Werkaanvraag

Route

Graag maken wij u inzichtelijk hoe u vanuit verschillende richtingen de gemakkelijkste route naar ons bedrijf kunt kiezen.

Bekijk hier onze bedrijfslocatie in Google Maps.


Route vanuit Alkmaar naar Jansen Hoveniers:

Ga van Ring Alkmaar naar de Westdijk/N244Ga verder op de N244. Sla rechtsaf bij de Kogerpolderbrug naar de Provincialeweg/N246 richting Zaanstad. Na 3,5 km, Sla rechtsaf naar de Markervaart voorbij het dorp Markenbinnen.


Route vanuit Amsterdam naar Jansen Hoveniers:

Ga van Ring Amsterdam (A10) naar de A8/E22 richtingZaanstad/Purmerend/Leeuwarden, Ga verder op de A8. Na 9,5 km, bij het einde van de A8, Sla rechtsaf naar de Provincialeweg N246/N8 Ga verder op de Provincialeweg/N246 richting West-Graftdijk. Na ca. 8 km bij het overgaan van de Beatrixbrug Westknollendam de 1e afslag links, na het passeren van Jansen Hoveniers aan de linkerzijde.


Route vanuit Beverwijk/Heemskerk naar Jansen Hoveniers:

Ga van Beverwijk/Heemskerk naar de A9, Neem afslag 10-Castricum naar N8/N203.Sla linksaf naar de Provincialeweg/N203/N8, Ga verder op de Provincialeweg/N203,  richting Zaanstad/Amsterdam.Na 5 km, voorbij het viaduct, Sla 1e linksaf en voeg in op de Provincialeweg/N246 richting Wormer/West-Graftdijk/West-Knollendam. Na ca. 4 km bij het overgaan van de Beatrixbrug Westknollendam de 1e afslag links, na het passeren van Jansen Hoveniers aan de linkerzijde.


Route vanuit Purmerend naar Jansen Hoveniers:

Ga van Purmernd naar de N244 richting De Rijp, Ga verder op de N244. Sla linksaf bij de Kogerpolderbrug naar de Provincialeweg/N246 richting Zaanstad. Na 3,5 km, Sla rechtsaf naar de Markervaart voorbij het dorp Markenbinnen.