Tuinafscheidingen

Tuinafscheidingen

Werkaanvraag

Een schutting bepaald het beeld van uw tuin, de manieren om uw tuin te omheinen zijn bijna eindeloos. Een schutting staat garant voor privacy in uw tuin en is in veel verschillende varianten en soorten verkrijgbaar. Bij Jansen Hoveniers kunt u kiezen uit vele soorten en betaalbare schuttingen.

Bij de aanschaf van een schutting zijn eigenschappen zoals kwaliteit en levensduur van het gebruikte materiaal van essentieel belang. Naast houten schuttingen zijn er tegenwoordig meer oplossingen te bedenken voor een tuinafscheiding zoals o.a. schanskorven, natuurlijke schuttingen en design schuttingen van cortenstaal. Maar ook voor een robuuste beton schutting met motief, of een solide combinatie van beton en hout.

Wij van Jansen Hoveniers leveren kwalitatieve hoogwaardige materialen en plaatst deze vakkundig wijze zodat u er jarenlang plezier van heeft. Alle benodigde kennis, ervaring en gereedschap om een solide schutting waterpas te plaatsen hebben wij in huis.

Wilt u een nieuwe schutting plaatsen? Voor een vrijblijvend advies en offerte neemt u dan contact met ons op of vult u het contactformulier in. Bekijk een aantal gerealiseerde tuinafscheidingen bij ons projecten overzicht.