Sierbestrating

Sierbestrating

Werkaanvraag

Bestrating in een tuin is zeer bepalend. Niet alleen is het de basis van de tuin, maar ook vaak het meest prominente materiaal wat in de tuin aanwezig is. Het soort materiaal bepaald niet alleen de uitstraling van de tuin, maar ook de hoeveelheid onderhoud aan een tuin. Reden temeer om een keuze met zorg te bepalen, zodat de tuin een plek wordt om van te kunnen genieten!

Er zijn veel verschillende soorten verhardingsmaterialen, en vaak voor verschillende doeleinden zoals bestrating voor uw terras, oprijlaan, voortuin of achtertuin?

Het bestraten is dan ook een vak apart. Wij van Jansen Hoveniers hebben een ruime ervaring met de verschillende soorten materialen, van betontegels tot keramische tegels. Wij zorgen ervoor dat de bestrating strak gelegd wordt, onkruid geen kans krijgt en de afwatering goed geregeld is.

Wij adviseren u graag over het materiaal en de verschillende mogelijkheden, of dit nu voor een complete renovatie of aanleg van de voor- en of achtertuin is, of voor afzonderlijke bestrating, wij staan garant voor kwaliteit!

In onze showtuin in Markenbinnen hebben wij een groot assortiment verhardingsmaterialen zichtbaar om uw de verschillende soorten, kleuren en leg voorbeelden te laten voelen en zien.

Wij maken graag een vrijblijvende afspraak in uw tuin om u nader te informeren over de verschillende bestratingsmogelijkheden in uw tuin. U kunt ons hiervoor Maandag tot en met Zaterdag bellen tussen 08:00 en 17:00 uur op 075 – 641 1891 of hier klikken voor het contactformulier.