Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Werkaanvraag

Onderhoud is behoud. Maar een verzorgde tuin vergt regelmatig onderhoud. Een karwei dat door veel tuinbezitters ernstig wordt onderschat of waarvoor ze eenvoudigweg de tijd niet hebben. Als u het gehele jaar door verzekerd wilt zijn van een mooie tuin is deskundig tuinonderhoud geen overbodige luxe.

Jansen Hoveniers heeft de kennis en het vakmanschap in huis om uw tuin vakkundig te onderhouden en te verfraaien. Afhankelijk van uw type tuin kiest u zelf de frequentie. Wekelijks, maandelijks, halfjaarlijks of alleen in voor- en najaar, zorgen de hoveniers van Jansen dat uw tuin er het hele jaar door verzorgd uitziet. Interesse? Vraag eens naar onze verschillende abonnementsvormen. We adviseren u graag.

Ook door bedrijven wordt een goed onderhouden omgeving met veel groen op prijs gesteld. Ook hierin kunnen wij u van dienst zijn o.a. snoeiwerkzaamheden, onkruidvrij maken, het knippen van hagen, maaien, plantwerkzaamheden, het dunnen van beplanting, onderhoud speelterreinen. Kortom het gehele pakket van ontwerp, aanleg en onderhoud van bedrijfsterreinen.

Wij lichten u graag in over de mogelijkheden, neem vandaag nog contact met ons op.