Tuinrenovatie

Tuinrenovatie

Werkaanvraag

Of je nu net een nieuw huis gekocht hebt of al jaren op hetzelfde adres woont en de tuin niet meer naar tevredenheid is of door achterstallig onderhoud de tuin in een wildernis is veranderd, bij Jansen Hoveniers zijn we gespecialiseerd in het uitvoeren van tuinrenovaties die je buitenruimte nieuw leven inblaast.

Wij inventariseren of de gehele tuin aangepakt moet worden of dat er alleen bepaalde elementen vervangen dienen te worden voor het gewenste resultaat. Wij adviseren u graag en weten altijd een oplossing voor je huidige tuinsituatie en de nieuwe tuinwensen/mogelijkheden.

Soms betekent dit een complete renovatie waarin wij de tuin volledig vernieuwen met een nieuwe indeling en voorzien van nieuwe materialen, maar het is ook mogelijk om enkele facetten in de tuin te vernieuwen om een frisse uitstraling te geven aan de huidige tuin. Samen met u kijken we naar uw behoeften en voeren we het plan vakkundig en efficiënt uit.

Bij Jansen Hoveniers geloven we in vakmanschap en kwaliteit, wij zijn gespecialiseerd in het opstellen van een doordacht tuinplan en creatief tuinontwerp om uw buitenruimte nieuw leven in te blazen. Den ervaren medewerkers zorgen ervoor dat het tuinplan naadloos wordt uitgevoerd met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid met hoogwaardige materialen om duurzame en prachtige resultaten te garanderen.

Neem contact op met Jansen Hoveniers voor jouw perfecte tuinplan en om meer te weten te komen over onze tuinrenovatiediensten en hoe we je tuin kunnen transformeren. Je profiteert van onze jarenlange hoveniers ervaring en garantie op een kundige uitwerking/ oplevering van de vernieuwde tuin.