Tuinaanleg

Tuinaanleg

Werkaanvraag

Ook wel eens in uw tuin gestaan en gedacht ‘wat moet ik hier nu nog mee’? Geen punt, want dan is het tijd om Jansen Hoveniers in te schakelen.

Ook al is uw tuin verouderd, liggen de tegels wel erg laag, Ziet u door de beplanting uw tuin niet meer dan wordt het tijd dat u uw tuin laat renoveren, wij adviseren u graag en weten altijd een oplossing voor uw huidige tuinproblemen.

Samen bespreken we de veelzijdige mogelijkheden die een renovatie kan bieden om voor de tuin een tweede leven te creëren. Soms betekent dit een complete renovatie waarin wij de tuin volledig vernieuwen met een nieuwe indeling en voorzien van nieuwe materialen. Wij kunnen hier een compleet tuinontwerp voor maken.

Maar het is ook mogelijk om enkele facetten in de tuin te vernieuwen om een frisse uitstraling te geven aan de huidige tuin. Na de tuinrenovatie kunt u weer jaren genieten van uw “nieuwe” vertrouwde tuin. 

Bent u op zoek naar die mooie vernieuwde tuin? Neem dan vandaag nog contact op met Jansen Hoveniers om een afspraak te maken. U zult verbaasd staan over de mogelijkheden.