Tuinontwerp

Tuinontwerp

Ontwerp aanvraag

Een prachtige tuin begint met een goed doordacht tuinontwerp! Bent u op zoek naar professionele hulp bij het creëren van een nieuwe tuin of het herontwerpen van een bestaande tuin, wij kunnen dit voorzien!

Bij Jansen Hoveniers ontwerpen wij zelf de tuinen, hierdoor is er een korte lijn tussen de opdrachtgever en ontwerper. Dit wordt gedaan door Robert-Jan Jansen, mede-eigenaar van het bedrijf en is de 3e generatie van het bedrijf. Hij is eigenlijk zijn hele leven al bezig met tuinen en probeert esthetiek met functionaliteit samen te brengen in elk ontwerp, los van de gewenste stijl.

Ons tuinontwerp is niet alleen esthetisch aantrekkelijk; het is ook zeer bruikbaar. We houden altijd rekening met uw functionele behoeften en zorgen ervoor dat het ontwerp praktisch en gemakkelijk te onderhouden is. Uw tuin moet niet alleen mooi zijn om naar te kijken, maar ook een plek waar u kunt ontspannen en genieten zonder al te veel gedoe.

Bij het maken van onze tuinontwerpen maken we gebruik van geavanceerde tuinontwerp software, hierdoor kunnen we gedetailleerde en realistische visualisaties creëren die u een duidelijk beeld van hoe uw toekomstige tuin eruit zal zien. Zo kunt u zich volledig visualiseren hoe het eindresultaat eruit zal zien met daarbij behorende tuinideeën .

Bij ons tuinontwerp studio staan creativiteit, praktisch denken en digitale precisie centraal. Met oog voor detail en creativiteit creëren we een uniek en functioneel ontwerp dat perfect aansluit bij uw wensen en levensstijl. We streven ernaar om uw tuin een persoonlijk tintje te geven dat u zal verrassen en inspireren.

Wij hebben ervaring met het creeren van een grote variateit aan stijlen in tuinontwerpen, of dit nu strak modern is, natuurlijk met organische/ ronde vormen of onderhoudsvriendelijke tuinen met een budgetvriendelijke  combinatie van materialen, wij zorgen voor een innovatieve benadering. We gaan verder dan de standaardtuin en dagen onszelf uit om unieke elementen aan uw tuin toe te voegen.

We kijken ernaar uit om samen met u een tuinontwerp te maken met een duidelijk en bruikbaar plan dat perfect bij u past. Wij nemen graag de tijd om samen met u al uw wensen en ideeën met u door te nemen voor de basis van jarenlang tuingenot. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wij ontwerpen alleen de tuinen waarbij de intentie bestaat om deze ook door ons aan te laten leggen. Als u alleen een tuinontwerp wilt dan kunt u beter contact opnemen met een externe tuinarchitect.