Blog
Tuinmaterialen

Tuinmaterialen

Tuinmaterialen

Voor de mensen die zelf hun tuin willen opknappen kunnen wij de benodigde materialen leveren. Door een geruime ervaring met de verschillende tuinmaterialen in ons hovenierswerk kunnen wij een deskundig advies geven over de verschillende materialen en oplossingen voor u tuin.

U hoeft niet alleen meer te beslissen vanaf een plaatje in een folder, maar u kunt de verschillende tuinmaterialen bij ons in de showtuin voelen en zien. Hierbij geven wij een deskundig advies voor elke gewenste toepassing.

Wij werken niet achter een verkoopbalie, maar wij nemen de tijd en de moeite om gezamenlijk door de showtuin te lopen en de verschillende opties kenbaar te maken voor ieder budget en uitstraling.

Wij hebben ook een speciale website, www.jansentuinmaterialen.nl, hier staat ons assortiment aan tuinmaterialen met bijbehorende informatie en prijzen.

Vanaf ons voorraadterrein in Markenbinnen is een aantal producten direct te leveren, zoals grond & zand, sierbestrating, grind & split, graszoden en tuinhout. Materialen die niet voorradig zijn, zijn meestal binnen een week leverbaar. Alle materialen worden door middel van ons eigen wagenpark met chauffeurs volgens afspraak bij u afgeleverd, waarbij snelle leveringen mogelijk zijn.


 

 

Tags:, , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Written by Jansen Hoveniers