Blog
Aanbrengen vlonder, Krommenie

Aanbrengen vlonder, Krommenie

Projecten

Hoe kunnen we van een loze hoek een prachtige zitplek maken? Dat was de vraag van deze bewoners.

Het idee was om vlonder te maken voorzien van een tuinafscheiding om een terras te creëren in de luwte. De bomen moesten blijven staan, maar dat was geen probleem, daar is de vlonder omheen gebouwd. Voor deze vlonder was er gekozen voor gladde vlonderplanken, dit om het geheel nog meer uitstraling te geven.

De tuinafscheiding was een grote uitdaging, deze kwam boven het water te hangen en moest daarom extra stevige onderbouw hebben om niet te verzakken. De tuinafscheiding is opgebouwd op de onderbouw van de vlonder. De tweede uitdaging was om gelijkwaardige planken te gebruiken als de bestaande schuur, dit om de planken mooi te laten doorlopen in de tuinafscheiding.

Het resultaat mag er wezen, de bewoners hebben een prachtige zitplek gekregen die aan al hun wensen voldoet. Door het aanbrengen van diverse accessoires heeft de vlonder een uitstraling gekregen of deze er altijd gestaan heeft.

Tags:, , , , , , , , , , , ,
Written by Jansen Hoveniers