Blog
Renovatie voortuin, Wormerveer

Renovatie voortuin, Wormerveer

Projecten

Doordat de gemeente het trottoir had verhoogd was de voortuin van de opdrachtgever lager komen te liggen, en wilde de opdrachtgever graag de voortuin verhogen en deze een andere uitstraling geven.

Er was gekozen om de tuin een authentieke uitstraling te geven, wat goed bij de woning zou passen. Als eerste hebben wij de diverse beplanting verwijderd, en het grind afgegraven, en de aanwezige septictank gedempt met zand. Vervolgens hebben wij de gehele tuin opgehoogd met straatzand voor de verharding.

Voor de verharding is er gebruik gemaakt van gebakken dikformaat klinkers

, waar twee optische blokken mee gemaakt zijn die overeenkomen met de borders, waardoor de tuin extra uitstraling krijgt.

 

Tags:, , , , , , , , , , , ,
Written by Jansen Hoveniers