Aanbrengen tuinschermen, Midden-Beemster

Via een vaste klant van ons kregen wij het verzoek om hardhouten tuinschermen te plaatsen voorzien van betonpalen antraciet. Al snel werd duidelijk dat het meerendeel van de buurtbewoners ook de combinatie hout/beton wilde, waardoor wij bij 7 nieuwbouw woningen de tuinafscheidingen moesten verzorgen.

In totaal hebben wij meer dan 70 hardhouten bangkirai schermen aangebracht, meerendeels voorzien van antraciet betonpalen 10x10x280cm, glad, voorzien van diamantkop en vierzijdig vellingkant. De onderplaten zijn ook van beton en antraciet gekleurd. Het formaat van de onderplaat is 25×3,5x184cm (HxDxL) en voorzien van twee gladde zichtkanten en afwateringsdakje.

Bij diverse tuinen hebben wij tevens hardhouten tuindeuren aangebracht met ijzeren deurframe, voor extra sterkte in de poort. Tevens hebben wij cilindersloten aangebracht om de tuindeuren goed te kunnen afsluiten.

De gehele buurt heeft nu een soortgelijke uitstraling gekregen met de tuinafscheidingen, waardoor de tuinen van de gehele buurt een rustieke uitstraling krijgt en de mensen kunnen denken over de indeling van de tuin.