Blog

uw zoekt een professionele hovenier voor in Haarlem

Overige

Als u in Haarlem woonachtig bent en uw zoekt een professionele hovenier of tuinman voor het aanleggen, renoveren of onderhouden van uw tuin, dan is Jansen Hoveniers het bedrijf wat u zoekt. Onze medewerkers zijn zeer vakkundig en zien elke opdracht, groot of klein, als een uitdaging en werken zeer zorgvuldig om uw eisen en wensen te realiseren.

Jansen Hoveniers heeft meer dan 85 jaar ervaring met het aanleggen, renoveren en onderhouden van tuinen en is één van de grootste particuliere hoveniersbedrijven in Noord-Holland. Die grootte is echter nooit ons belangrijkste uitgangspunt geweest. Kwaliteit leveren is dat wel. Niet voor niets hebben we de naam al 85 jaar een betrouwbaar familiebedrijf te zijn. Een bedrijf dat elke dag midden in de praktijk staat.

Onze klanten zijn op zoek naar een partij die tuinontwerp en tuinaanleg full-service willen laten uitvoeren. Ontwerp en realisatie in één hand, dat betekent één aanspreekpunt tijdens het gehele tuin traject.

Daarnaast zijn wij uniek in het feit dat wij 6 dagen in de week geopend en vrij toegankelijk zijn om over uw tuinwensen te praten. Tevens hebben wij een showtuin van meer dan 2.000m2 met een groot assortiment aan moderne tuinmaterialen voor inspiratie voor elke gewenste tuinstijl.

Naast het uitvoeren van complete tuinwerkzaamheden is het ook mogelijk dat wij losse tuinwerkzaamheden uitvoeren zoals o.a. het vervangen van (sier)bestrating, (kunst)gras, vlonders, tuinafscheidingen, beschoeiingen, buitenverblijven, beplanting en tuinverlichting.

Waarom Jansen Hoveniers

Ervaring

Zeer betrouwbaar familiebedrijf sinds 1934 met jarenlange ervaring in alle facetten in de tuin.

Persoonlijk

Bedrijfsvoering wordt gedaan door 3e generatie van de familie, en deze onderhouden alle klantencontacten en begeleiden alle werkzaamheden.

Showtuin

Een unieke eigen presentie van tuinmaterialen voor tuininspiratie en het bekijken/ uitzoeken van de mogelijke materialen in de tuin.

Tuinontwerp

Eigen tuinontwerper die gebruik maakt van de meeste geavanceerde design software en die het gehele tuinproject begeleidt.

Uitvoering

Het gehele tuinproces in eigen beheer van opname tot oplevering.

Medewerkers

Wij streven een zo hoog mogelijke kwaliteit na. Onze vaste hoveniers zijn zeer vakbekwaam en hebben ruime ervaring.

Logistiek

Eigen vrachtwagen voor de afvoer van vrijkomende materialen een aanvoer voor alle benodigde tuinmaterialen, waardoor er snel, efficiënt en flexibel gewerkt wordt met minimale overlast voor u en de omgeving.

Garantie

Wij geven duidelijke garantie op de door ons uitgevoerde leveringen en werkzaamheden.

Groencentrum

Een eigen groencentrum voor het samenstellen/ tonen van de beplantingsmogelijkheden in uw tuin.

Tuinbehoud

Nazorg voor de tuin in de vorm van (periodiek) tuinonderhoud op de gecreëerde tuin.

VHG

Branchevereniging VHG is een vereniging voor hoveniers, groenvoorzieners, boomspecialisten, dak- en gevelbegroeners en interieurbeplanters.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met uw tuin? Neem dan vandaag nog contact op met Jansen Hoveniers voor een geheel vrijblijvende afspraak, we komen dan ter plekke eens bekijken welke mogelijkheden er allemaal zijn om uw bestaande tuin aan te passen aan uw laatste eisen en wensen.

Bel 075-6411891 of mail naar info@jansenhoveniers.nl voor de mogelijkheden, maar u kunt ons natuurlijk ook altijd vrijblijvend bezoeken op Markervaart 5 te Markenbinnen volgens onze openingstijden.

Written by Jansen Hoveniers

Geef een reactie