Beplanting

Beplanting

Werkaanvraag

Als wij uw tuin aanleggen of renoveren kunnen wij u adviseren over welke beplanting het meest geschikt is. Een mooie tuin valt of staat met de beplanting die erin staan. U kunt nog zo’n mooi aangelegde tuin hebben, als de bomen en planten niet groeien of niet bij het ontwerp passen, dan blijft het een treurig aangezicht.

Beplanting zorgt voor beleving en sfeer in uw tuin en maakt elke tuin weer anders, Bij Jansen Hoveniers denken we graag met u mee. De juiste beplanting kan een tuin privacy geven, beschutting creëren en het maakt de gehele tuin mooier!

Bij de keuze van de beplanting houden wij zoveel mogelijk rekening met uw wensen en verwachtingen, ook te aanzien van het onderhoud, Maar ook bij de juiste plek en de uitstraling van uw tuin.

Naast een groot assortiment beplanting op ons tuincentrum, werken wij ook met vaste kwekers die een bijna elk soort beplanting en bomen in elke maatvoering kunnen leveren.

Wij maken graag een vrijblijvende afspraak in uw tuin om u nader te informeren over de verschillende beplantingsmogelijkheden in uw tuin. U kunt ons hiervoor Maandag tot en met Zaterdag bellen tussen 08:00 en 17:00 uur op 075 – 641 1891 of hier klikken voor het contactformulier.