Hovenier

Wat is een hovenier?

Een hovenier hovenier wordt in de volksmond ook wel een tuinman genoemd. Een hovenier heeft veel verschillende werkzaamheden en kan van dienst zijn bij alles wat met de tuin te maken heeft. Zo kan een hovenier u helpen bij tuinrenovaties en tuinonderhoud.

Wat kost een hovenier?

Logisch dat dit geheel afhankelijk is van de gewenste werkzaamheden en omvang van de tuin. “Wat kost een hovenier?” is daarom niet eenvoudig te beantwoorden. Hiervoor is meer informatie nodig en zelfs dan is het een schatting of een opnameproces om het daadwerkelijk duidelijk krijgen. “Wat kost een hovenier?” blijft daarom een lastige vraag. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en kunnen u dan al een grove inschatting geven van de kosten.Wat kost een hovenier

Wat zijn de werkzaamheden van een hovenier

U kunt een hovenier inhuren voor veel verschillende dingen. Het begint bij het ontwerp/adviseren van de tuin naar de aanleg van een nieuwe tuin of renovatie van de huidige tuin. Een derde klus waarvoor een hovenier veel word ingehuurd is de onderhoud van de tuin. Bij deze arbeidsintensieve klussen kunt u altijd ondersteund worden door een hovenier of dit geheel uit handen geven.Hovenier

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een hovenier?

De ervaring: Een hovenier ziet heel veel tuinen in zijn leven en kijkt hier met een ander oog naar. Door de vele ervaringen en inspiratie volle tuinen, kan hij heel goed aanvoelen wat goed in een tuin past. Deze adviezen zijn waardevol en zullen het eindresultaat alleen maar ten goede komen.

Deskundigheid: De tuin werkzaamheden worden op een professionele manier verricht door mensen met ervaring en kennis.

Het juiste materiaal: In een tuin werken is haast niet mogelijk zonder gereedschap. Zeker bij een forse ingreep zoals een tuinaanleg of renovatie, hierbij komt materiaal kijken wat redelijk kostbaar is en dan is het zonde om dit dan aan te schaffen of te huren, een hoveniersbedrijf heeft de juiste machines en benodigde gereedschappen in huis.

Tijd: Het zelf uitvoeren gaat altijd meer tijd kosten. Deze tijd kan ook besteed worden aan hele andere dingen.

Wat kan Jansen Hoveniers voor u betekenen?

Zoals je ziet kun je de hovenier echt voor al je tuingerelateerde klussen inschakelen. Jansen Hoveniers heeft meer dan 85 jaar ervaring met het aanleggen, renoveren en onderhouden van tuinen en is één van de grootste particuliere hoveniersbedrijven in Noord-Holland.

Onze klanten zijn op zoek naar een betrouwbare partij die tuinontwerp en tuinaanleg/renovatie full-service willen laten uitvoeren. Ontwerp en realisatie door één partij met uitvoering van vakbekwame hoveniers en één aanspreekpunt tijdens het gehele tuin project.

Jansen Hoveniers werkt in veel steden en dorpen in Noord-Holland: Hieronder vindt u een overzicht van plaatsen waar wij o.a. onze hoveniers werkzaamheden uitvoeren.