U zoekt een professioneel Hovenier voor een tuin in Zaandam

Als u in Zaandam woonachtig bent en uw zoekt een professionele hovenier of tuinman voor het aanleggen, renoveren of onderhouden van uw tuin, dan is Jansen Hoveniers het bedrijf wat u zoekt.

Jansen Hoveniers heeft ruim 80 jaar ervaring met het aanleggen, renoveren en onderhouden van tuinen en is één van de grootste hoveniersbedrijven in de regio Zaanstreek. Die grootte is echter nooit ons belangrijkste uitgangspunt geweest. Kwaliteit leveren is dat wel. Niet voor niets hebben we de naam al 80 jaar een betrouwbaar bedrijf te zijn. Een bedrijf dat elke dag midden in de praktijk staat. Groot in groen, dankzij vijftien betrokken en enthousiaste medewerkers en een compleet wagen- en machinepark.

Hoe verloopt nu in het kort het proces van tuin idee naar gewenst eindresultaat?

1: Inventarisatie

De allereerste stap is een gedegen inventarisatie van uw wensen. Hoe gebruikt u de tuin? Welk beeld heeft u voor ogen? Wij komen bij u langs voor een vrijblijvend oriënterend gesprek, waarin u wensen worden geïnventariseerd en de situatie ter plaatse wordt bekeken. Tevens hebben wij een grote showtuin van 1.250m2

2 : Tuinontwerp

Een tuinontwerp vormt de basis voor een succesvolle tuin. Wij hebben de creativiteit en kennis in huis om voor u een passend tuinontwerp te realiseren.

3 : Offerte

Natuurlijk wilt u graag van te voren weten waar u aan toe bent. Wij geven u zekerheid, ook in financieel opzicht. Naar aanleiding van het oriënterende gesprek zal de tuin ingemeten worden en zal er een gespecificeerde offerte gemaakt worden voor de kosten die zijn gemoeid met de realisatie van uw plannen. Als het ontwerp en de offerte zijn goedgekeurd, worden de werkzaamheden door ons ingepland.

4 : Uitvoering

Tijdens de uitvoering van de tuinwerkzaamheden is er een vast aanspreekpunt op de werkvloer waarmee u de vorderingen en/of eventuele bijstellingen van het werk kunt doornemen en bespreken. Regelmatig wordt toezicht gehouden of de werkzaamheden daadwerkelijk worden uitgevoerd zoals is afgesproken.

5 : Oplevering

Wanneer de aanleg of renovatie klaar is en de tuin als zodanig aan u wordt opgeleverd, lopen we samen met u door de tuin om te controleren of alles correct is uitgevoerd en of het eindresultaat voldoet aan al uw wensen conform het tuinontwerp en de offerte.

6 : Nazorg en garantie

Wij willen graag tevreden klanten. Mocht er ondanks alle zorg die wij aan uw tuin hebben besteed toch nog een fout worden geconstateerd, dan doen wij er alles aan om deze te herstellen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met uw tuin?

Neem dan vandaag nog contact op met Jansen Hoveniers voor een geheel vrijblijvende afspraak, we komen dan ter plekke eens bekijken welke mogelijkheden er allemaal zijn om uw bestaande tuin aan te passen aan uw laatste eisen en wensen.

Bel 075-6411891 of mail naar info@jansenhoveniers.nl

Jansen Hoveniers is aangesloten bij de Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners. (VHG)