Renovatie achtertuin, Wormer

De tuin was saai en grauw, en de blokhut viel uit elkaar door rotting. De opdrachtgever wilde een nieuwe blokhut en met weinig aanpassingen aan de verharding een frisse uitstraling geven. Ten eerste hebben wij de aanwezig beplanting verwijderd en de aanwezig blokhut gedemonteerd.

Vervolgend hebben wij de verharding opgehoogd en de aanwezige betontegels omgedraaid en gecombineerd met een 20x30cm betontegel, waardoor er een blokpatroon ontstaat en er meer kleur en contrastering in de verharding komt. Vervolgens is er een hardhouten frame gemaakt als ondergrond voor de blokhut, waarna wij deze hebben opgebouwd.

Omdat er meer inkijk was van de overkant nadat wij de beplanting en de oude blokhut hadden verwijderd, zijn daar nieuwe hardhouten rechtschermen aangebracht. Deze schermen geven de opdrachtgever de gewenste privacy en geeft de tuin een luxere uitstraling. Tevens hebben wij een nieuwe hardhouten tuindeur aangebracht, met een degelijk slot.