Renovatie achtertuin, Zaandam

De opdrachtgever wilde graag de verharding vervangen voor tegels en split. Aangezien de tuin geen achterom had is er besloten om de materialen via een torenkraan over het huis te transporten.

De oude verharding is middels bigbags afgevoerd, en tegelijkertijd zijn er nieuwe bigbags met zand aangevoerd die boven de tuin open gemaakt zijn. Nadat alle oude materialen afgevoerd waren, en het zand was opgebracht zijn de benodigde tegels en split in de tuin neergezet.

Vervolgens zijn de schellevis oudhollandse tegels aangebracht en het gothic slate verwerkt in de tuin. Tevens zijn er blockstones aangebracht als borderrand en zijn de houten bielzen verwijderd, en ook vervangen voor blockstones. Ook is de houten trap vernieuwd door schellevis tegels en blockstones. Hierdoor heeft de tuin een robuuste uitstraling gekregen en kan deze weer jaren mee.

Geef een reactie