Aanbrengen terras, Grootschermer

De opdrachtgever wilde graag zijn oude verharding op het terras vervangen voor een natuurlijke tegel. Gekozen is er voor een zwarte  leisteen tegel van Jardeno in het formaat 60×60 centimeter. Het terras moest niet een geheel worden, maar er moest een contrast in komen. Wij hebben voorgesteld om de leisteen tegels te combineren met een dubbele rij portugese graniet keien voor een stoere uitstraling van het terras.

De kantopsluiting is gemaakt van hardhouten planken, vanwege het hoogte verschil naar de rest van de tuin. Tevens is er aan het huis een afwateringsgoot aangebracht om eventueel overtollig water op te vangen en af te voeren.

Het terras is door de gedane wijzigingen weer helemaal vernieuwd en geeft de tuin een natuurlijkere uitstraling.

Geef een reactie