Onze werkwijze

[vertical_separator]

Inventarisatie

De allereerste stap is een gedegen inventarisatie van uw wensen. Hoe gebruikt u de tuin? Welk beeld heeft u voor ogen?

Wij komen bij u langs voor een vrijblijvend oriënterend gesprek, waarin u wensen worden geïnventariseerd en de situatie ter plaatse wordt bekeken.

[vertical_separator]

Tuinontwerp & Offerte

Een tuinontwerp vormt de basis voor een succesvolle tuin. Wij hebben de creativiteit en kennis in huis om voor u een passend tuinontwerp te realiseren. Natuurlijk wilt u graag van te voren weten waar u aan toe bent.

Naar aanleiding van het oriënterende gesprek zal de tuin ingemeten worden en zal er een gespecificeerde offerte gemaakt worden voor de kosten die zijn gemoeid met de realisatie van uw plannen. Als het ontwerp en de offerte zijn goedgekeurd, worden de werkzaamheden door ons met samenspraak van de opdrachtgever ingepland.

[vertical_separator]

Uitvoering

Tijdens de uitvoering van de tuinwerkzaamheden is er een vast aanspreekpunt op de werkvloer waarmee u de vorderingen en/of eventuele bijstellingen van het werk kunt doornemen en bespreken. Regelmatig wordt toezicht gehouden of de werkzaamheden daadwerkelijk worden uitgevoerd zoals is afgesproken.

[vertical_separator]

Oplevering, Nazorg en garantie

Wanneer de aanleg of renovatie klaar is en de tuin als zodanig aan u wordt opgeleverd, lopen we samen met u door de tuin om te controleren of alles correct is uitgevoerd en of het eindresultaat voldoet aan al uw wensen conform het tuinontwerp en de offerte.

Wij willen graag tevreden klanten. Mocht er ondanks alle zorg die wij aan uw tuin hebben besteed toch nog een fout worden geconstateerd, dan doen wij er alles aan om deze te herstellen.

[vertical_separator]