Sierbestrating

[vertical_separator]

Voor de mensen die zelf hun tuin willen opknappen kunnen wij de benodigde materialen leveren. Door een geruime ervaring met de verschillende tuinmaterialen in ons hovenierswerk kunnen wij een deskundig advies geven over de verschillende materialen en oplossingen voor u tuin.

Jansen Hoveniers heeft een zeer uitgebreid assortiment bestratingsproducten, van authentiek tot trendy, van tijdloos tot modern voor ieder budget. Zowel betonklinkers/tegels, siertegels, natuursteen, keramisch, en gebakken producten in vele kleuren en afmetingen.

Wij verkopen bestratingsproducten van o.a. Gardenlux, RedSun, Marlux, MBI, Schellevis, en ons eigen merk Jardeno. Bekijk ons assortiment op www.jansentuinmaterialen.nl

U hoeft niet alleen meer te beslissen vanaf een plaatje in een folder, maar u kunt nu de verschillende materialen, formaten, kleuren en legvoorbeelden bij ons in de showtuin voelen en zien. Hierbij geven wij een deskundig advies voor elke gewenste toepassing.

Wij werken niet achter een verkoopbalie, maar wij nemen de tijd en de moeite om gezamenlijk door de showtuin te lopen en de verschillende opties kenbaar te maken voor ieder budget en uitstraling.

Vanaf ons voorraadterrein in Markenbinnen is een aantal producten direct te leveren. Materialen die niet voorradig zijn, zijn meestal binnen een week leverbaar. Alle materialen worden door middel van ons eigen wagenpark met chauffeurs volgens afspraak bij u afgeleverd, waarbij snelle leveringen mogelijk zijn.

[vertical_separator]