Renovatie achtertuin, Amsterdam

Deze tuin moest een onderhouds arme tuin worden waar toch heerlijk in gezeten kon worden. Om aan deze wens te voldoen was er gekozen voor een keramische tegel van VT Wonen, de Duostone Uni Cemento Taupe. Deze tegels zijn zeer gemakkelijk in onderhoud en krasvast. De tegels zijn door hun aparte kleurstelling een mooie rustgevende basis voor deze tuin.

De keramische tegels zijn gevoegd met een polymeer zand van Gator XP. Dit voegzand zorgt voor een waterdoorlatende voeg die zeer stevig gaat vastzitten tussen de tegels en zorgt dat onkruid geen kans heeft om tussen de tegels te groeien.

Als buitenverblijf was er een hilhout urban living excellent overkapping geplaatst met bijbehorende tuinafscheidingen bestaande uit shutter design schermen voor versterking van de rustieke uitstraling in de tuin.

Als laatste hebben we de tuin voorzien van graszoden om wat extra kleur in de tuin te brengen. De bewoners hebben een prachtige tuin waar in heerlijk gezeten kan worden onder diverse weersomstandigheden met minimaal onderhoud.