Beschoeiingen

Een beschoeiing wordt gebruikt om een hoogteverschil op te vangen en wordt veel toegepast nabij waterkanten. Om afkalving van grond langs het water te voorkomen, kan er een beschoeiing worden geplaatst. Daarnaast is een bijkomend voordeel dat u ruimte creëert.

Jansen Hoveniers heeft veel ervaring in het plaatsen van verschillende soorten beschoeiingen. De meest voorkomende typen zijn: damwand, beschoeiingsschotten of beschoeiingsplanken voor maatwerk uitgevoerd in hardhout. Met eigen materieel kunnen we overal bij, zowel vanaf de oever als vanaf het water.

Het plaatsen van een beschoeiing in de veengebieden vraagt om kennis van de lokale omstandigheden. Die kennis hebben wij door onze jarenlange ervaring in huis. De door ons aangebrachte beschoeiingen zijn dan ook heel duurzaam en gaan bij gebruikelijke toepassingen jaren mee.

Wilt u een beschoeiing laten plaatsen door Jansen Hoveniers of heeft u interesse in één van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken op 075-6411891.