Kunstgras

Kunstgras staat voor een prachtig groene grasmat met minimaal onderhoud. Tegenwoordig is de kwaliteit en duurzaamheid zo goed dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Bijna niet van echt te onderscheiden en kunstgras is praktisch onderhoudsvrij en een duurzame en stijlvolle oplossing voor iedere tuin.

Door onze jarenlange ervaring in het leggen van kunstgras weten wij als geen ander welke soorten kunstgras er verkrijgbaar zijn in de markt. Wij hebben daaruit een selectie gemaakt onder de naam Jardeno. Alleen de soorten waar wij de beste ervaring mee hebben bieden wij u aan, en naast de diverse kleuren groen bieden wij ook extravagante kleuren aan die bij uitstek geschikt voor gedurfde designtuinen.

In onze showtuin zijn de verschillende kleuren, kwaliteiten, hoogten en pooldikten van kunstgras in een natuurlijke omgeving te bekijken. De door ons speciaal geselecteerde lijn kunstgras staat garant voor jarenlang plezier. Graag adviseren wij u tijdens een bezoek in onze showtuin.

Kunstgras inmeten en aanleggen is een vak, een specialisme. Als je ’t goed wil doen, en dat willen wij. Daarom hebben wij gespecialiseerde medewerkers om uw kunstgras te realiseren. Door onze geruime ervaring met kunstgras zorgt Jansen Hoveniers voor de perfecte realisatie van de mooiste kunstgrasgazons.

Met onze prima prijs- kwaliteitsverhouding is het de moeite waard een vrijblijvende offerte aan te vragen voor de aanleg van een kunstgrasgazon. Bekijk hier een aantal kunstgras projecten door Jansen Hoveniers verzorgd.