Vlonders

Een vlonder is een echte blikvanger in uw tuin, het zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Een vlonder kan een alternatief zijn voor bestrating, maar vlonders passen natuurlijk erg goed bij een waterpartij. Met een vlonder creëert u een compleet andere aanblik van uw tuin.

Jansen Hoveniers creëert alleen vlonders opgebouwd uit eersteklas materialen. Dit geldt voor het houtsoort van de loopdekdelen, maar ook voor de onderbouw en de bevestigingsmaterialen. Er zijn verschillenden soorten vlonders zoals een: hardhouten vlonder, grenen vlonder of een composiet vlonder.

Ook bij vlonders is het goed mogelijk om tuinverlichting te monteren. Dit kan in alle mogelijke varianten.

Wij helpen u graag bij de realisatie van uw vlonder. Voor een juiste keuze bij het zoeken van een vlonder helpen wij u graag. U kunt contact opnemen met Jansen Hoveniers voor een vrijblijvende afspraak en offerte.

Hier onder treft u wat foto’s van de vlonders die wij in de afgelopen jaren hebben mogen aanleggen. Of bekijk een aantal van door onze gerealiseerde tuinen met daarin vlonders verwerkt.