Renovatie voor- en achtertuin, Alkmaar voor TV programma Uitstel van Executie!

Wij van Jansen Hoveniers werden benaderd door het TV programma Uitstel van Executie op RTL 4, geprestenteerd door Martijn Krabbe, of wij hun wilden helpen met het opknappen van een tuin in Alkmaar. De tuin moest snel opgeknapt worden, en het moest leuk ogen, aangezien het in de verkoop moest.

De tuin was redelijk verwaarloosd, en wij wilde de tuin met weinig middelen een frisse uitstraling geven. Wij hadden er voor gekozen om de grauwe betontegels te verwisselen voor een neutrale kleur verharding, hierbij hebben wij gekozen voor de Demiton Gothic van RedSun. Deze betonklinker in het formaat 20x30cm is zeer prijsvriendelijk en geeft de tuin snel een andere uitstraling.

Wij hebben deze klinkers gebruikt in de voortuin om voor de eventuele nieuwe bewoners een parkeerplaats te creëren, wat hopelijk in de smaak valt bij potentiële kopers. Wij hebben in de achtertuin dezelfde klinkers gebruikt voor de eenheid, en gecombineerd met een nieuw gazon door middel van het aanbrengen van graszoden.

Tevens hebben wij diverse beplanting geleverd en door de gehele tuin verwerkt, zowel voor als achter. Dit geeft de tuin een vriendelijkere uitstraling. Wij konden aan de wens van de televisiemakers voldoen en de deelneemster van het programma te dienst zijn.

Wij hebben binnen drie dagen de complete voor- en achtertuin kunnen vernieuwen met redelijk weinig middelen en kunnen bijdragen aan het succes van de aflevering, aangezien de woning snel verkocht werd, en wij een positieve bijdrage hebben kunnen leveren.

Bekijk een korte samenvatting van de aflevering.