Locatie & Route

Locatie

[vertical_separator]

Jansen Hoveniers

Markervaart 5
Markenbinnen
1536 AB Markenbinnen
info@jansenhoveniers.nl
www.jansenhoveniers.nl

[vertical_separator]

<script src=’https://maps.googleapis.com/maps/api/js?v=3.exp’></script><div style=’overflow:hidden;height:440px;width:700px;’><div id=’gmap_canvas’ style=’height:440px;width:700px;’></div><div><small><a href=”EGM.com”>https://embedgooglemaps.com/nl/</a></small></div><div><small><a href=”http://www.kumo-racing.nl/”>bekijk website</a></small></div><style>#gmap_canvas img{max-width:none!important;background:none!important}</style></div><script type=’text/javascript’>function init_map(){var myOptions = {zoom:12,center:new google.maps.LatLng(52.5249209,4.781762699999945),mapTypeId: google.maps.MapTypeId.ROADMAP};map = new google.maps.Map(document.getElementById(‘gmap_canvas’), myOptions);marker = new google.maps.Marker({map: map,position: new google.maps.LatLng(52.5249209,4.781762699999945)});infowindow = new google.maps.InfoWindow({content:'<strong>Titel</strong><br>Markervaart 5<br>’});google.maps.event.addListener(marker, ‘click’, function(){infowindow.open(map,marker);});infowindow.open(map,marker);}google.maps.event.addDomListener(window, ‘load’, init_map);</script>

[vertical_separator]

Route

Graag maken wij u inzichtelijk hoe u vanuit verschillende richtingen de gemakkelijkste route naar ons bedrijf kunt kiezen.

Bekijk hier onze bedrijfslocatie in Google Maps.

[vertical_separator]

Route vanuit Alkmaar naar Jansen Hoveniers:

Ga van Ring Alkmaar naar de Westdijk/N244Ga verder op de N244. Sla rechtsaf bij de Kogerpolderbrug naar de Provincialeweg/N246 richting Zaanstad. Na 3,5 km, Sla rechtsaf naar de Markervaart voorbij het dorp Markenbinnen.

[vertical_separator]

Route vanuit Amsterdam naar Jansen Hoveniers:

Ga van Ring Amsterdam (A10) naar de A8/E22 richtingZaanstad/Purmerend/Leeuwarden, Ga verder op de A8. Na 9,5 km, bij het einde van de A8, Sla rechtsaf naar de Provincialeweg N246/N8 Ga verder op de Provincialeweg/N246 richting West-Graftdijk. Na ca. 8 km bij het overgaan van de Beatrixbrug Westknollendam de 1e afslag links, na het passeren van Jansen Hoveniers aan de linkerzijde.

[vertical_separator]

Route vanuit Beverwijk/Heemskerk naar Jansen Hoveniers:

Ga van Beverwijk/Heemskerk naar de A9, Neem afslag 10-Castricum naar N8/N203.Sla linksaf naar de Provincialeweg/N203/N8, Ga verder op de Provincialeweg/N203,  richting Zaanstad/Amsterdam.Na 5 km, voorbij het viaduct, Sla 1e linksaf en voeg in op de Provincialeweg/N246 richting Wormer/West-Graftdijk/West-Knollendam. Na ca. 4 km bij het overgaan van de Beatrixbrug Westknollendam de 1e afslag links, na het passeren van Jansen Hoveniers aan de linkerzijde.

[vertical_separator]

Route vanuit Purmerend naar Jansen Hoveniers:

Ga van Purmernd naar de N244 richting De Rijp, Ga verder op de N244. Sla linksaf bij de Kogerpolderbrug naar de Provincialeweg/N246 richting Zaanstad. Na 3,5 km, Sla rechtsaf naar de Markervaart voorbij het dorp Markenbinnen.

Dit bericht is gepost in Jansen. Bookmark de link.