Renovatie tuin, De Rijp

De beschoeiing was zo slecht dat de opdrachtgever deze graag wilde vervangen, maar het probleem was dat de tuin geen echte doorgang had naar de beschoeiing. In samenwerking met Loonbedrijf Ton van Petten hebben wij de beschoeiing vervangen met behulp van diverse pontons aan elkaar gekoppeld en een bandenkraan. Hierdoor konden wij relatief makkelijk de beschoeiing vervangen zonder schade te maken in de tuin.

Aangezien we toch bezig waren, hebben wij meteen het terras in de achtertuin verhoogd en opnieuw in een ander patroon neergelegd met een betere kantopsluiting. Tevens hebben wij grond aangevuld en een nieuwe vlonder aangebracht bij de beschoeiing.

Ook hebben wij de oprit opnieuw bestraat en daar een nieuwe afscheiding geplaatst van hardhout, met een trellisscherm erin verwerkt voor het contrast.

Door de gedane werkzaamheden kan deze tuin er voorlopig weer tegenaan.