Renovatie achtertuin, Krommenie

De tuin moest een natuurlijke uitstraling krijgen en er moest een prominete rol komen voor een vijver in de tuin. Wij hebben de tuin volledig leeg geruimd en de voorbereidingen getroffen voor de vijver.

De vijver moest een natuurlijke vorm krijgen en wij hebben deze gewenste vorm uitgegraven en het vijverfolie op basis van epdm-rubber aangebracht. Dit heeft een zeer hoge elasticiteit en is oersterk. Over de vijver hebben wij een pad aangebracht van hardhouten loopdekdelen, en de vijver afgewerkt met maaskeien.

Voor de verharding was er gekozen voor de Tibet Nature Grey van Jardeno, in het formaat 60×60. Dit is een prachtige graniet tegel die door het gevlamde oppervlakte de tuin een natuurlijke uitstraling geeft, en door de zachte kleur grijs een rustig effect geeft aan de tuin.

De rest van de tuin hebben wij voorzien van gras en beplanting, wat de tuin de gewenste uitstraling van de opdrachtgever geeft.