Renovatie achtertuin, Wormer

Het huis werd grondig verbouwd en de tuin kon niet achterblijven. De gehele tuin is leeg geruimd inclusief twee grote bomen, en er is begonnen met ophogen en herbestraten van het terras tegen de woning. Vervolgens hebben wij de oude vlonder gedemonteerd en een nieuwe beschoeiing aangebracht aangezien de oude rot was.

De opdrachtgever wilde een grote vlonder met een zitbank in de vlonder verwerkt, en de borders ook gemaakt van hardhouten dekplanken. Door deze oplossing is de vlonder een prachtig geheel geworden, waar heerlijk gezeten kan worden. Voor het midden van de tuin is er gekozen voor een stuk kunstgras, met aan de zijkanten Ardenner split grijs en een Gardeco zitbankje.

De erfafscheidingen zijn gemaakt van gaasschermen, voorzien van hedera en andere klimplanten, waardoor dit binnenkort een prachtige groene afscheiding geeft. Om de tuin compleet te maken, hebben wij ook nog diverse tuinverlichting aangebracht.

De opdrachtgever heeft nu een prachtige tuin om te genieten, met minimaal onderhoud.