Renovatie achtertuin, Wormer

Nadat bekend was dat wij de tuin bij de buren zouden renoveren, wilde de opdrachtgever graag ook dat wij hun tuin zouden doen. Bij het ontwerp was gekozen voor een grote vlonder in combinatie met gras en zwarte leisteen tegels.  De tuin was redelijk overwoekerd met divers groen, nadat wij dit verwijderd hadden kon er begonnen worden met het aanbrengen van de zwarte leisteen tegels.

Van het terras naar de vlonder hebben we gebruik gemaakt van een gebakken waalformaat steen, om een contrast in de tuin te brengen, en een duidelijk pad te accentueren. Nadat de hardhouten vlonder was aanbracht met bijbehorende keerwanden, hebben wij een grote hoeveelheid nieuwe grond opgebracht en deze voorzien van graszoden voor een prachtige grasmat.

Deze tuin heeft een strakke uitstraling gekregen met mooie natuurlijke materialen.