Renovatie voortuin, Purmerend

De beplanting was dusdanig groot geworden dat deze verwijderd moest worden en de opdrachtgever wilde dat de voortuin weer een stuk ruimtelijker zou ogen, en een stuk vriendelijker zou zijn in het onderhoud.

Met behulp van onze vrachtwagen met knijper is de gehele voortuin in zeer korte tijd leeggehaald en werden de voorbereidingen getroffen om de nieuwe haag te planten. Aangezien de opdrachtgever toch zijn privacy wilde behouden in de achtertuin is er gekozen voor een kant & klaar haag van Quickhegde.

Door de ligging van de tuin konden wij het plaatsen van de Quickhedge elementen snel uitvoeren met de behulp van onze vrachtwagen. Voor de haag was er gekozen voor een fagus sylvatica (gewone beuk) van 200cm hoog. De rest van de tuin hebben wij grotendeels voorzien van taunus kwarts grind en diverse keien en siergrassen waardoor de voortuin onderhoudsvriendelijk is geworden.