Aanbrengen Quickhedge, De Rijp

De klant wilde graag de grote coniferen uit zijn tuin verwijderen maar de tuin is slecht toegankelijk en alleen bereikbaar via de woonkamer van de woning. Daarom is er gekozen om een torenkraan te gebruiken om de coniferen in een keer te verwijderen en de Quickhedge elementen in te tuin te kunnen plaatsen zonder veel door de woning te hoeven lopen.

Wij hebben onze minikraan in de tuin laten plaatsen en daarmee hebben wij de grote conifeer vrij gegraven, waardoor de torenkraan de boom in zijn geheel kon ophijsen en verplaatsen naar de voorzijde waar de boom meteen in stukken gezaagd werd en versnipperd.

De klant wilde vanwege de woningen aan de overkant graag zijn privacy behouden en daarom hebben wij er voor gekozen om Quickhedge (fagys sylvatica) kant & klaar haag elementen te plaatsen. Met behulp van de torenkraan konden wij deze Quickhedge elementen snel plaatsen en had de klant binnen enkele uren een andere uitzicht in zijn tuin.