Graszoden

[vertical_separator]

Met onze graszoden heeft u binnen een dag een fraai nieuw gazon. Onze graszoden zijn 100% natuurlijk, dus geen netten in onze zoden. De graszoden zijn ontwikkeld uit professioneel grasmengsel en kwaliteits-gras van zavelgrond.

De grasmatten worden machinaal gesneden op rollen van 1m2 (250 x 40cm). De graszoden wegen (afhankelijk van de vochtigheidsgraad) tussen de 10 kg en 15 kg per rol. De graszoden zijn hierdoor hanteerbaar en goed verwerkbaar.

Graszoden worden elke vrijdag vers geleverd, en dienen voor donderdagmiddag besteld te worden. Ook leveringen op andere dagen is eventueel mogelijk, alleen op aanvraag. Bestellen is ook mogelijk op onze website www.jansentuinmaterialen.nl

Klik hier voor instructies en meer informatie voor het aanleggen van een gazon met graszoden.

[vertical_separator]