Tuinontwerp

[vertical_separator]

U wilt een nieuwe tuin maar eerst moet u weten hoe de nieuwe tuin eruit komt te zien. Jansen Hoveniers legt met een creatief ontwerp de basis voor jarenlang tuinplezier. Wij nemen graag de tijd om samen met u al uw wensen en ideeën met u door te nemen.

Als we uw wensen kennen, kijken we samen goed naar uw tuin. We inventariseren de mogelijkheden en dragen met onze kennis van materialen en inrichting oplossingen aan, die bepalend zijn voor de juiste sfeer in uw tuin. Uw praktische wensen, de mogelijkheden die uw perceel biedt en onze verrassende ideeën komen hierin samen.

Na een Inventarisatie kunnen wij een gedetailleerd tuinontwerp creëren met onze gespecialiseerde software waarin alle terrassen, borders, erfscheidingen, vlonders en andere objecten nauwkeurig zijn weergeven. Tevens vermelden wij hoogteverschillen in de tuin, stand van zon/schaduw, afmetingen- en indeling van andere bouwkundige elementen. Er ontstaat hierdoor een realistisch beeld van uw tuin.

Wij van Jansen Hoveniers ontwerpen de tuinen zelf, waardoor er een korte lijn is tussen de ontwerper en de klant, en wij snel kunnen handelen. Door een goed leesbaar en gedetailleerd fullcolour tuinontwerp kunnen wij een daarbij een duidelijke gespecificeerde offerte doen uitkomen.

Bent u benieuwd naar ontwerpsuggesties voor uw tuin? Bent u op zoek naar die mooie nieuwe tuin? Neem dan contact op met Jansen Hoveniers om een afspraak te maken. U zult verbaasd staan over de mogelijkheden.

Bekijk hier onze werkwijze

Wij ontwerpen alleen de tuinen waarbij de intentie bestaat om deze ook door ons aan te laten leggen. Als u alleen een tuinontwerp wilt dan kunt u beter contact opnemen met een tuinarchitect.

[vertical_separator]