Tuinmaterialen

[vertical_separator]

Op www.jansentuinmaterialen.nl staat een gevarieerd assortiment in materialen. U kunt bij ons terecht voor alle denkbare materialen voor de tuin: van sierbestrating, betontegels, natuursteen, keramiek, muurelementen, tot kunstgras, tuinafscheidingen, kant & klaar hagen, verlichting en plantenbakken.

Door een geruime ervaring met de verschillende tuinmaterialen in ons hovenierswerk kunnen wij een deskundig advies geven over de verschillende materialen en oplossingen voor u tuin.

U hoeft niet alleen te beslissen vanaf een afbeelding op onze website, maar u kunt de verschillende tuinmaterialen bij ons in de showtuin voelen en zien. Hierbij geven wij een deskundig advies voor elke gewenste toepassing. Wij werken niet achter een verkoopbalie, maar wij nemen de tijd en de moeite om gezamenlijk door de showtuin te lopen en de verschillende opties kenbaar te maken voor ieder budget en uitstraling. Op basis van uw wensen helpen wij u bij het maken van de juiste keuze. Daarbij kunt u rekenen op eerlijke, professionele adviezen door onze hovenierservaring!

Vanaf ons voorraadterrein in Markenbinnen is een aantal producten direct te leveren, zoals zand & grond, sierbestrating, grind & split, graszoden en tuinhout. Materialen die niet voorradig zijn, zijn meestal binnen een week leverbaar.

Alle materialen worden door middel van ons eigen wagenpark met chauffeurs volgens afspraak bij u afgeleverd, waarbij snelle leveringen uiteraard mogelijk zijn.

[vertical_separator]

Zand & Grond

De basis van elke tuin en veelal benodigd. Zand & grond voordelig bestellen in big-bags of los gestort voor uw tuin, oprit of bestrating. Wij kunnen het bestelde zand en/of grond snel uitleveren, van een kuub zand in big-bags, tot volle vrachten los gestort door grote hoeveelheden voorraad op ons terrein in Markenbinnen.

Tevens is het mogelijk om het zand of grond in de gewenste hoeveelheden snel af te halen bij ons terrein in Markenbinnen. Wij kunnen met een shovel het zand of grond in de aanhanger storten.

Tevens hebben wij Straatzand, Speelzand, Brekerszand, Rivierzand en Metselzand op voorraad in zakken van 20 kg.

[vertical_separator]

Tuininrichting

Dit zijn alle denkbare mogelijkheden om een tuinoppervlak in te richten. Dit is voornamelijk sierbestrating, maar ook kunstgras, grind & split, gras of vlondermaterialen. Wij kunnen deze tuinmaterialen allemaal leveren en zijn grotendeels zichtbaar in onze showtuin te Markenbinnen.

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment sierbestrating zoals betontegels, betonklinkers, siertegels, natuursteen en keramische tegels in vele kleuren en afmetingen voor ieder budget. Wij verkopen bestratingsproducten van o.a. Gardenlux, Excluton, MBI, RedSun, Schellevis & Marlux, en ons eigen collectie onder de naam Jardeno. Bekijk het gehele assortiment op www.jansentuinmaterialen.nl

[vertical_separator]

Tuinafscheiding

De manieren om uw tuin te omheinen zijn bijna eindeloos. Een tuinafscheiding staat garant voor privacy in uw tuin en is in veel verschillende varianten en soorten verkrijgbaar. Bij ons kunt u kiezen uit vele kwalitatieve soorten en betaalbare schuttingen.

Naast houten schuttingen zijn er tegenwoordig meer oplossingen te bedenken voor een tuinafscheiding zoals o.a. natuurlijke schuttingen, kant & klaar hagen, design schuttingen van cor-ten staal of schanskorven. Maar ook voor een robuuste beton schutting met een solide combinatie van beton en hout.

[vertical_separator]

Tuinaccessoires

Deze tuinartikelen maken je tuininrichting compleet. Met de juiste tuinaccessoires kan de voor- of achtertuin een geheel andere sfeer oproepen en kan het plaatje compleet worden gemaakt! In deze categorie vind je onder andere tuinverlichting, tuinhaarden, plantenbakken, tuinmeubels, tuingereedschap en andere tuindecoraties. Bekijk het gehele assortiment op www.jansentuinmaterialen.nl

[vertical_separator]