Renovatie Achtertuin, De Rijp

De opdrachtgever wilde graag zijn tuin grondig vernieuwen. Er werden drie berken verwijderd, en de rest van de tuin werd volledig leeg gemaakt. Aangezien er geen achterom was, werd er gebruik gemaakt van een torenkraan om de materialen in de tuin te krijgen.

De opdrachtgever wilde graag een terras omgeven in een natuurlijke omgeving. Hierdoor is er gekozen om een verhoogde border in het terras te maken waardoor het terras omgeven is door beplanting. De hoogte van de verharding aan het huis, is even hoog als de hoogte van de borders in de tuin, waardoor het verlaagde gedeelte midden in de tuin mooi uit komt.

Voor de verharding is er gekozen voor de Jardeno Nature Grey tegel, een donkere graniet tegel van 60x60cm. De Nature Grey geeft een rustieke uitstraling aan de tuin. Tevens is er een loungecabin van Woodvision geplaatst in de hoek van de tuin, wat een ideale zitplaats is geworden om beschut te zitten en te genieten van deze strakke tuin, met natuurlijke omgeving.

Geef een reactie