Renovatie tuinafscheiding, Zaandam

De aanwezige coniferenhaag was dusdanig groot geworden, dat de klant deze wilde rooien en vervangen voor een hardhouten tuinafscheiding. Met onze mobiele versnipperaar hebben wij de coniferen ter plaatse versnipperd nadat deze met een kettingzaag verwijderd waren. De wortelstronken hebben wij verwijderd met onze vrachtwagen + kraan, waardoor wij snel konden beginnen met het aanbrengen van de schermen.

Gezien de lengte van de erfafscheiding wilde de klant graag de hardhouten rechtschermen combineren met kant & klare hedera schermen. Deze schermen geven de afscheiding een vriendelijker uitstraling , en een mooi contrast met de hardhouten schermen. Met behulp van onze tuinontwerp software hebben wij de hedera schermen symmetrisch verdeeld over de lengte.

Het eindresultaat is een robuuste afscheiding van hardhout, die jarenlang mee gaat, aangekleed met hederaschermen voor de uitstraling.