Hoveniers

Wij van Jansen Hoveniers hebben sinds 1934 ervaring met het ontwerpen, aanleggen, renoveren en onderhouden van tuinen en zijn één van de grootste hoveniersbedrijven in de regio Zaanstreek / Alkmaar & Purmerend.

Die grootte is echter nooit ons belangrijkste uitgangspunt geweest. Kwaliteit leveren is dat wel. Niet voor niets hebben we de naam al 80 jaar een betrouwbaar familiebedrijf te zijn. Een bedrijf dat elke dag midden in de praktijk staat. Groot in groen, dankzij vijftien betrokken en enthousiaste medewerkers en een compleet wagen- en machinepark.

Wij van Jansen Hoveniers zijn onderscheidend dat wij alles in eigen beheer doen, het adviseren en ontwerpen van tuinen, het demonstreren van de diverse tuinmogelijkheden en tuinmaterialen in onze showtuin, tot het leveren en bezorgen van de benodigde materialen en het uitvoeren van de werkzaamheden door onze eigen mensen en machines.

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen en renoveren van tuinen, en begeleiden het gehele groenproject, of dit nu een klein voortuintje is of een grote achtertuin, aanleg of renovatie, wij kunnen alle gewenste groenprojecten tot een prachtig resultaat brengen.

Naast complete tuinen is het natuurlijk ook mogelijk om losse tuin werkzaamheden te laten verrichten zoals het aanbrengen van een tuinafscheiding, het maken van een vijver, of het vernieuwen van het gazon met graszoden of kunstgras. Ook kunnen wij elk gewenst boomverzoringsproject tot een goed einde brengen.

Bekijk een selectie van een aantal gerealiseerde tuinprojecten, of bekijk hoe onze werkwijze is voor een nieuw tuinproject. Benieuwd naar de vele mogelijkheden die wij u bieden? Dan nodigen we u graag uit om contact met ons op te nemen. U krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.