Buitenverblijven

Steeds meer mensen gebruiken de tuin om te ontspannen. Het liefst het hele jaar door. Lekker lang buiten zitten, barbecueën en genieten van de zomerse avonden. Dat kan dankzij een buitenverblijf. Ook als de avonden wat koeler worden.

Net als bij een tuinhuis of blokhut, bepaalt u zelf hoe uw buitenverblijf eruit komt te zien. Wij leveren buitenverblijfen van o.a. Tuindeco, Woodvision & Hillhout. Tevens is het mogelijk om een buitenverblijf te laten ontwerpen door ons, Wij maken uw overkapping/buitenverblijf naar wens.

Wij van Jansen Hoveniers maken buitenverblijven en overkappingen van o.a. Douglashout, een zeer harde houtsoort waardoor u jarenlang plezier heeft van uw buitenverblijf. Tevens verzorgen wij de montage en desgewenst verzorgen wij ook de bestrating en het aanleggen van elektriciteit in het Buitenverblijf.

Vier seizoenen lang genieten van het buitenleven, met een buitenverblijf is dit mogelijk! Een plek om tot rust te komen in uw eigen tuin. U kunt contact opnemen met Jansen Hoveniers om de mogelijkheden te bespreken.