MBI

MBI is de uitvinder van betonstenen met een hoogwaardige toplaag met kleurechte natuurlijke materialen. De verzamel-naam voor deze eigentijdse en vernieuwende productgroep van MBI is GeoSteen.

De GeoSteen onderscheidt zich door een groot aantal formaten, verbanden en een variëteit aan vernieuwende texturen. Met GeoSteen zijn veel grotere formaten mogelijk met minder voegen. Daarnaast zorgt variatie in profiel en nabewerking voor verschillende uitstralingen, zoals GeoAntica, GeoColor+, GeoPlano  & GeoSenza Solivo.

De MBI GeoSteen is kleurechte bestrating, voorzien van een 100% natuurlijke deklaag. Voor de kleurechte deklaag van sierstenen en tegels worden dan ook uitsluitend de beste mineralen gebruikt zoals graniet, porfier, kwartsiet en basalt. Deze mineralen staan garant voor duurzaamheid, slijtvastheid, kleurvastheid en een-voudig onderhoud.

De soorten GeoAntica, GeoVolta & GeoArdesia  zijn tevens voorzien van het unieke Footcomfort, dankzij een speciale behandeling voelen de tegels zachter aan, waardoor het heerlijk lopen is op deze tegels. Daarnaast is er GeoSteen met een duurzame toplaag- bescherming, Protection Plus van MBI, waardoor de steen beter en langer mooi blijft.

Wij verkopen een groot assortiment van MBI GeoStenen en maak uw keuze uit de vele mogelijkheden in onze Showtuin.

Wij van Jansen Hoveniers gebruiken de producten van MBI veelvuldig in onze tuinen, bekijk overzicht van de verschillen materialen in onze gerealiseerde tuinprojecten.