Over Jansen Hoveniers

Jansen Hoveniers heeft sinds 1934 een rijke geschiedenis met het aanleggen, renoveren en onderhouden van tuinen en is één van de grotere hoveniersbedrijven in de regio midden Noord-Holland. Die grootte is echter nooit ons belangrijkste uitgangspunt geweest. Kwaliteit leveren is dat wel. Niet voor niets hebben we de naam al 80 jaar een betrouwbaar familiebedrijf te zijn!

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen en renoveren van tuinen, en begeleiden het gehele groenproject, of dit nu een klein voortuintje is of een grote achtertuin, aanleg of renovatie, of losse tuin werkzaamheden, wij kunnen alle gewenste groenprojecten tot een prachtig resultaat brengen dankzij vijftien betrokken en enthousiaste medewerkers en een compleet wagen- en machinepark.

Wij van Jansen Hoveniers zijn onderscheidend dat wij alles in eigen beheer doen, het adviseren en ontwerpen van tuinen, het demonstreren van de diverse mogelijkheden en tuinmaterialen in onze showtuin, tot het leveren en bezorgen van de benodigde materialen en het uitvoeren van de werkzaamheden door onze eigen mensen en machines.

Wij werken in onze hoveniersbedrijf alleen met mensen die bij ons vaste in dienst zijn en ruime ervaring hebben met de diverse tuinwerkzaamheden. Tevens beschikken wij over een breed scala aan machines om elk project tot een succes te helpen.

Naast de hovenierswerkzaamheden verkopen wij ook tuinmaterialen, die grotendeels op onze terrein voorradig zijn, of zichtbaar in onze showtuin. Tevens hebben wij tuincentrum waar een groot assortiment aan buitenbeplanting te vinden is.