Vijvers

Water is altijd een toegevoegde waarde voor uw tuin. Of dit nu in een waterelement is of een vijver met of zonder vissen, water betekent leven in uw tuin. De basis voor een goed aanlegde vijver is een doordacht en helder uitgewerkt plan van aanpak.

Het aanleggen van een vijver is namelijk geen keuze die u zomaar maakt. Er moet gekeken worden naar eventueel noodzakelijke grondwerkzaamheden, meten van de grondwaterstand, de feitelijke aanleg van de vijver en tot slot natuurlijk de afwerking

Een toepassingen die de laatste jaren ook een vlucht heeft genomen, is de verhoogde vijver, opgebouwd uit stapel/muurelementen. Deze werkwijze maakt een strakke afwerking mogelijk, die veel gebruikt wordt voor stijlvijvers en zorgt voor een prominente vijver in de tuin. Bijkomend voordeel is dat deze vijvers velliger zijn voor kinderen, en tevens mooi gecombineerd kunnen worden met verhoogde borders uit hetzelfde materiaal.

Afspraak?
Wij maken graag een vrijblijvende afspraak in uw tuin om u nader te informeren over de mogelijkheden voor een vijver in uw tuin. U kunt ons hiervoor Maandag tot en met Zaterdag bellen tussen 08:00 en 17:00 uur op 075 – 641 1891 of hier klikken voor het contact formulier.

Bekijk hier een aantal vijver projecten door Jansen Hoveniers verzorgd.