RedSun

Redsun biedt een omvangrijke collectie van eigen betonproducten aan met een breed scala aan kleuren en formaten om aan elke smaak te kunnen voldoen. De betonmaterialen van RedSun zijn erg populair vanwege de hoogwaardige afwerking en de aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding.

Bij ons vindt u de bestrating om uw tuin, oprit of terras een nieuw karakter te geven. Met de stenen van RedSun bent u verzekerd van een mooie kwaliteit bestrating.

RedSun heeft een grote diversiteit aan betonmaterialen leverbaar in verschillende bewerkingen waaronder de Tumbelton (getrommeld), Demiton (strak), Everton (strak), Ageton (verouderd), Smartton (strak), Strahlton (gestraald), Eliton (uitgewassen). Ook de diversiteit aan kleuren is groot.

Bijna alle verschillende betonproducten van RedSun bestratingen vindt u terug in onze showtuin. Naast de presentatieborden zijn er ook veelal materialen verwerkt zodat u een duidelijke beeld heeft hoe de RedSun bestrating er uit komt te zien.

Wij van Jansen Hoveniers gebruiken de producten van RedSun veelvuldig in onze tuinen, bekijk overzicht van de verschillen materialen in onze gerealiseerde tuinprojecten.

2014-01-01-leveranciersredsun01 2014-01-01-leveranciersredsun02