Quickhedge

Omdat het nu eenmaal jaren duurt voordat een haag mooi volgroeid is zijn QuickHedge kant-en-klaar hagen zijn de ideale oplossingen voor mensen die snel een prachtige haag in de tuin willen hebben.

QuickHedge is het ultieme merk kant-en-klaar hagen van onovertroffen kwaliteit. Quickhedge geeft u maar liefst de keuze uit 20 verschillende soorten die in Nederland opgekweekt worden. Na een jaar of zes zijn de hagen volgroeid, oersterk, vakkundig in vorm gesnoeid, en in de kracht van hun leven. Pas dán zijn zij geschikt om aan te planten. Om vervolgens binnen een dag te zorgen voor de ultieme privacy in uw tuin.

Omdat onze hagen bij levering oersterk zijn en in topconditie verkeren, is van uitval (inboet in vaktaal) vrijwel nooit sprake. De hagen worden geleverd inclusief een druppel-bevloeingssysteem.

Wij van Jansen Hoveniers zijn erkend dealer van Quickhedge, en beschikken over de juiste kennis en gereedschappen voor het plaatsen van elk QuickHedge kant-en-klaar haag element.

Wij maken graag een vrijblijvende afspraak in uw tuin om u nader te informeren over de mogelijkheden van het aanbrengen van een QuickHedge kant-en-klaar haag element. U kunt ons hiervoor Maandag tot en met Zaterdag bellen tussen 08:00 en 17:00 uur op 075–6411891 of hier klikken voor het contact formulier.