Tuindeco

Tuindeco is een import-export groothandel in tuinhout met een breed assortiment aan materialen. Het terrein van Tuindeco in Coevorden biedt een opslagcapaciteit van ruim 36.000 m², verhard terrein met een overkapt gedeelte van 5000 m². Tevens beschikt Tuindeco over 2 grote warehouses van 8.000m² in Coevorden. Buiten de locaties in Coevorden heeft Tuindeco haar eigen inkoopkantoren in Hong Kong, Indonesië, Estland en Polen.

Door deze bedrijfsstructuur kan Tuindeco enorme voorraden aanhouden, waardoor snelle leveringen gegarandeerd zijn! Tevens kan Tuindeco door deze enorme afzet van de gevoerde producten zeer scherpe verkoopprijzen hanteren.

Tuindeco heeft een ruim assortiment aan tuinhout, tuinafscheidingen, tuindecoratie, tuinhuisjes, blokhutten, buitenverblijven, overkappingen, speeltoestellen, tuinmeubelen en wellness producten. Vastgesteld kan worden dat Tuindeco, PEFC™ of FSC®  hout aan de eindgebruiker ook gegarandeerd PEFC™ danwel FSC®-hout is en aan die voorwaarden voldoet. Geimpregneerde producten zijn KOMO gekeurd, Tuindeco impregneert altijd volgens de laatste richtlijnen.

Bekijk hier de Tuindeco Catalogus 2015, en laat u overtuigen door het ruime aanbod aan tuinhout en scherpen prijzen. Wij van Jansen Hoveniers kunnen elk product uit de catalogus binnen zeer korte periode leveren. neem contact op met Jansen Hoveniers voor meer informatie over de Tuindeco producten, of om een bestelling te plaatsen. Teven zijn er een aantal tuindeco producten zichtbaar in onze Showtuin.