Kokosystems

Kokosystems is producent en leverancier van Kokowall tuin-, zicht- en geluidsschermen. Dit zijn natuurlijke, begroeibare schermen gebaseerd op kokosvezels.

Kokowall tuinschermen zijn begroeibare tuinschermen waarbij de buitenzijde afgewerkt is met natuurlijke en duurzame kokosvezels. Behalve een fraai uiterlijk bieden kokosvezels de ideale aanhechting voor diverse soorten klimplanten. Binnen enkele jaren is een Kokowall scherm volledig begroeid!

De kokowall tuinschermen bestaan uit een frame van verzinkte stalen profielen welke is opgevuld met kokosvezel omwikkelde kunststofbuizen. Twee met kokosband omwikkelde stalen stangen houden de kokosbuizen stevig op zijn plaats. Het Kokowall systeem is een Nederlandse uitvinding en wordt volledig in Nederland geproduceerd. De buizen zijn van een gerecyclede kunststof gemaakt (zonder pvc). Kokosvezels zijn afkomstig van de bast van kokosnoten. De kwaliteit van deze taaie tropische vezels kan men vergelijken met de eigenschappen van hardhout. Kokosvezel is een hernieuwbaar materiaal en daarmee ecologisch zeer verantwoord!

Kokowall tuinschermen kunnen naar wens tussen hardhouten, betonnen of verzinkt stalen palen geplaatst worden. Kokosystems levert tevens bijpassende deuren in de maat 90 x 180cm met cilinderslot of met boerenkling. Extra opties zijn schermen met een schuine hoek eraf, en panelen voorzien van een verzinkt betongaas achter de kokosbuizen. Kokowall tuinschermen zijn zowel horizontaal als verticaal fraai te combineren met gaaspanelen, die in een zelfde stalen frame worden geleverd als een Kokowall tuinschermen.

Kokowall tuinschermen kunnen zonder meerkosten in iedere gewenste andere afmeting geleverd worden ( max hoogte en breedte 200cm) Ook tijdens plaatsing kunnen schermen eenvoudig op maat worden gemaakt. Een standaard Kokowall tuinscherm weegt ongeveer 21kg. De dikte van de schermen is ongeveer 5cm.

De Kokowall tuin- en zichtschermen zijn eenvoudig in eigen beheer te plaatsen volgens de installatiehandleiding. Wij van Jansen Hoveniers zijn dealer van de kokosystems producten, als u deze geplaatst wilt hebben kunt u hier contact opnemen met ons voor een vrijblijvende offerte.

De prijslijst van de Kokowall tuinschermen kunt u hier downloaden.