Gardeco

Gardeco is producent van meubilair en haarden voor in de tuin, waarbij gebruik gemaakt wordt van schanskorven. Met de producten van Gardeco creëert u een bijzondere blikvanger voor vrijwel elke tuin.

Gardeco is bekend van de verschillende soorten tuinhaarden, deze geven de mogelijkheid om heerlijk in de avonduren te kunnen genieten op het terras dat warm wordt verlicht door het gloeien van een vuurtje.

Tevens hebben sommige haarden de mogelijkheid tot barbecuen, in de tuinhaard/BBQ bevindt zich een verchroomd rooster dat in twee standen boven het vuur geplaatst kan worden. Hiermee maakt u in een handomdraai en eenvoudig elk gewenst stukje vlees klaar.

Gardecokorven zijn thermisch verzinkt tegen roestvorming. Gardeco schanskorven hebben standaard een draaddikte van 4mm. en de maaswijdte is 50x50mm. Nadat de schanskorf is gemaakt wordt deze thermisch verzinkt. Door de korf onder te dompelen in een zinkbad van circa 450 graden, wordt deze rondom beschermd tegen roestvorming. Gardeco maakt unieke schanskorf producten die sfeervolle, trendy en onderhoudsarm zijn.

Voor meer informatie over de Gardeco producten, kunt u contact opnemen met Jansen Hoveniers.