Jardeno Kunstgras

Uit het grote assortiment kunstgras heeft Jardeno een selectie gemaakt van kwalitatief hoogwaardige soorten die volledig gefabriceerd worden in Nederland met Europese grondstoffen.

Het assortiment van Jardeno kunstgras bestaat uit 7 soorten die nauwelijks van natuurgras te onderscheiden zijn. Het gras is uniek in zijn soort dankzij hoogwaardige materialen en kleurstelling. Het is zacht, veerkrachtig en makkelijk te onderhouden. Jardeno heeft een breed assortiment voor ieder doeleind en budget.

Naast de divere groene soorten kunstgras heeft Jardeno ook diverse trendykleuren kunstgras in het assortiment, voor iedere ruimte en iedere situatie. U kunt op deze manier uw kunstgras gazon extra accenten geven of uw interieur een unieke uitstraling.

Benieuwd naar het kunstgras assortiment van Jardeno? Neem een kijkje in de showtuin van Jansen Hoveniers, en laat u overtuigen van de kwaliteit van Jardeno!